Zde může být vaše reklama.
Sobota 20.4.
Svátek má Marcela
Menu

Změna v kádru Polom přestoupil ze Sigmy do Dynama

Polom přestoupil ze Sigmy do Dynama

foto: dynamocb.cz

13. 08. 2019 - 22:45

Před pátečním utkáním se Slavií Praha má Dynamo České Budějovice posilu v kádru. Nováček FORTUNA:LIGY podepsal dvouletý kontrakt se stoperem Romanem Polomem. Ten na jih Čech přichází z Olomouc. Infromoval o tom wweb Dynama.

Polom se v Budějovicích zapojil do tréninkového procesu dnes ráno. Během dne došlo k uzavření formalit spojených s jeho přesunem, v Dynamu podepsal smlouvu na dva roky.

Polom začal fotbalovou kariéru v rodném Sokolově, odkud ještě v dorosteneckém věku zamířil do pražské Sparty. V sezóně 2008/09 byl kapitánem mládežnického týmu do devatenácti let, který získal ve své kategorii mistrovský titul. Krátce pak působil i v A-týmu Sparty, nejčastěji ale nastupoval za rezervní tým. Od léta 2014 hostoval na Dukle a později přestoupil do Mladé Boleslavi. První ligu si zahrál také v Hradci Králové a poslední dvě sezony hrál za Sigmu Olomouc. V nejvyšší soutěži má na svém kontě šedesát zápasů, ve kterých zaznamenal tři trefy.

I když do Dynama přichází hráč na pozici stopera, klub se stále nevzdává naděje na podpis smlouvy s Tomášem Sivokem. „Určitě to neznamená, že když přišel Roman Polom, že nepřijde Tomáš Sivok. Situace je stále otevřená a věříme v to, že se s Tomášem nakonec dohodneme," řekl generální manažer Dynama Martin Vozábal pro klbový web.

Další články