Zde může být vaše reklama.
Sobota 20.4.
Svátek má Marcela
Menu

Internacionál zase doma Tomáš Sivok se připojí do přípravy Dynama

Tomáš Sivok se připojí do přípravy Dynama

17. 06. 2019 - 22:06

Tým Dynama připravující se na novou prvoligovou sezonu se v úterý dopoledne rozroste o velmi zajímavou tvář. Do přípravy budějovického týmu se totiž zapojí hvězdný odchovanec a dlouholetý český reprezentant Tomáš Sivok!

Pětatřicetiletý stoper Tomáš Sivok prožívá velkou fotbalovou kariéru. Rodák z Pelhřimova se přes Kamenici nad Lipou a Dynamo dostal až do pražské Sparty, odkud se vydal do světa, když dlouhé roky hrál v zahraničních ligách. Postupně hrál v italském Udine, poté v tureckých klubech Beşiktaş Istanbul a Bursaspor. V posledních sezonách působil v izraelském klubu Maccabi Petah Tikva.

Po konci minulé sezony začal uvažovat o návratu domů a Dynamo se ukázalo jako jasná volba. „V konktaktu jsme již delší dobu. Nyní jsme se dohodli, že se v úterý připojí do tréninku a v dalších dnech a týdnech budeme řešit jeho další budoucnost. Budeme rádi, když ji spojí s naším klubem," říká generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Slova Martina Vozábala potvrdil již na konci května trenér David Horejš. „S Tomášem se dlouhodobě bavíme a jsme v kontaktu. Čeká na zajímavou zahraniční nabídku. Pokud ji dostane, zůstane venku. Jinak se ale rád vrátí domů," řekl tehdy lodivod budějovického týmu.

Další články