Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Auto ve vysoké rychlosti nabouralo a začalo hořet

Auto ve vysoké rychlosti nabouralo a začalo hořet

11. 04. 2019 - 13:01

Ve čtvrtek dne 11. dubna krátce před desátou hodinou večer došlo na kruhovém objezdu na ulici Okružní v Českých Budějovicích k tragické dopravní nehodě, při které zemřel řidič vozidla značky Mercedes Benz S 500.

„Z dosavadního šetření této dopravní nehody vyplynulo, že vozidlo jelo velmi vysokou rychlostí směrem na České Budějovice od Benešova u Prahy. Před kruhovým objezdem na ulici Okružní pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy situaci, vyjel vlevo mimo silnici, kde narazil do silničního svodidla a následně do svislé dopravní značky,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Po travnaté ploše pak vozidlo pokračovalo dále středem kruhového objezdu. Na protilehlé straně kruhového objezdu pak narazilo do návěstidla, které porazilo. Následně bylo vymrštěno do vzduchu, přeletělo přes komunikaci a porazilo sloup veřejného osvětlení. Poté proletělo křovinami, kde narazilo do betonové skruže a skončilo na travnaté ploše vedle silnice, vozidlo začalo následně hořet. Řidič na místě dopravní nehody zemřel.

Další články